Placinta cu ceapa si branza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 4627 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa calda
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 cepe mari
  • 200 gr branza telemea
  • 3 lg de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceapa si branza:

Intr-un bol punem faina cernuta,drojdiuta o dizolvam in apa calda si turnam peste faina,adaugam sarea,zaharul si uleiul si framantam un aluat pe care il lasam sa creasca 30 de minute.Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei.Branza o dam prin razatoare.

Cand aluatul a crescut luam tava cuptorului si o tapetam cu o foaie de copt,o ungem cu ulei si intindem din aluat o foaie subtire.Deasupra punem ceapa calita si branza rasa si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj